Horizontale jaloezieën

Licht en privacy

De horizontale jaloezie heeft de afgelopen periode een enorme ontwikkeling ondergaan van een puur functioneel product naar een decoratieve, trendy en sfeervolle raambekleding.

Bij Mammoet - More Than Floors kunt u terecht voor de nieuwste kleuren en trends op het gebied van horizontale jaloezieën van Luxaflex®. Naast de gerenommeerde merken als Luxaflex, Sunway biedt Mammoet - More Than Floors ook een uitgebreide huiscollectie. 

De ruime collectie jaloezieën omvat moderne aluminium-, warme hout-, en sfeervolle textiel- kwaliteiten. Daarbij kan gekozen worden uit verschillende breedtes lamellen, van stijlvol smal tot een stoer breed. Door middel van een ladderband met een kleur en print naar keuze is het mogelijk om nog een extra persoonlijk tintje te geven aan uw horizontale jaloezie.

Indien u kiest voor houten jaloezieën bieden de JASNO blinds u vele mogelijkheden. De JASNO blinds kunnen goed gecombineerd worden bij de shutters van Jasno. Ze kunnen namelijk geleverd worden in dezelfde lamelbreedten en kleuren uit de JASNO-collectie. 

Alle horizontale jaloezieën worden voor u op maat gemaakt.

Merken: Luxaflex, Sunway, Velux, JASNO etc.