Een webshop met een persoonlijke benadering en vakkundig advies

Het online winkelen via een webshop wordt steeds populairder. Winkelen wanneer het uitkomt wordt door de meeste consumenten als grootste voordeel gezien. Het nadeel is echter dat het niet mogelijk is om de producten in het echt te bekijken en te voelen. Daarnaast ontbreekt het bij het online bestellen van producten aan een persoonlijk advies en de benodigde informatie over het product. Dit kan zorgen voor grote teleustellingen achteraf.

De wooninricting is een enorm uitgebreide en enigzins complexe markt. Dit geldt in het bijzonder voor vloeren en raambekleding waarvan de keuze van een juiste aankoop veelal afhankelijk is van bepaalde (technische) mogelijkheden en de woonsituatie ter plekke. Hierbij is het belangrijk om vooraf de juiste informatie en adviezen te krijgen over de mogelijkheden. Alleen door een persoonlijk en vakkundig advies wordt de kans op onnodige risico's zoveel mogelijk beperkt.

Omdat Mammoet - More Than Floors toch de mogelijkheid wil bieden om via de computer onze producten te bestellen heeft zij een webshop ingericht die iets anders werkt dan de gebruikelijke webshops. Een webshop waarbij het weliswaar mogelijk is om producten te bestellen maar pas na persoonlijk contact met een van onze adviseurs. 

Hoe gaat het bestellen in zijn werk?

Zoals u zult zien werkt de webshop niet met een winkelmandje maar met een zogenaamde offerteknop.

  1. Indien u geinteresseerd bent in een product maakt u een keuze in kleur en aantal en drukt u op de knop "toevoegen" .
  2. U ziet nu het scherm "offerte overzicht". U kunt hierbij kiezen om nog een product toe te voegen door een druk op de knop "verder winkelen" of verder te gaan naar het aanvragen van de offerte middels de knop "aanvraag offerte".
  3. Vervolgens bent u in het scherm "persoonlijke gegevens" gekomen. Hier vult u uw gegegevens in zodat wij contact met u kunnen opnemen.
  4. In het volgende scherm "controleer uw offerte" controleert u of u de gegevens van uw offerte juist heeft ingevuld.
  5. Tenslotte komt u in het scherm "offerte afronden".
  6. U ziet de melding dat uw "bestelling" (hiermee wordt offerte bedoeld)  is afgerond en ontvangt een overzicht van de uw "bestelling" per mail.
  7. Na ontvangst van uw offerte aanvraag zal er contact met u worden opgenomen door een van onze adviseurs. Tijdens het persoonlijk contact kunnen tevens afspraken worden gemaakt over de wijze van levering van de betreffende producten.

Assortiment 

Wij wijzen u er wel op dat het assortiment van onze webshop op dit moment nog beperkt is. Voor een uitgebreide kijk in ons assortiment adviseren wij om een bezoek te brengen aan onze winkel in het gezellige Amsterdam Zuid. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen (020-6172090).