JASNO Shutters 


Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzonder alternatief voor jaloezieën of gordijnen. Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden u zonodig alle privacy. Klassiek, barok, modern, landelijk…shutters passen in ieder interieur. U kunt ze namelijk helemaal naar wens samenstellen met de verschillende lamelbreedtes, kleuren en bedieningsvormen. Het is een kwaliteitsproduct dat jaren mee gaat en gemakkelijk is in onderhoud.

Onze medewerkers zijn opgeleid door JASNO en kunnen u vakkundig adviseren. In onze winkel kunt u verschillende voorbeelden en toepassingen van shutters bekijken. Als u de thuis de maten van uw ramen opneemt en dit aan ons doorgeeft, kunt u ook een vrijblijvende kostenindicatie krijgen. Heeft u serieuze interesse? Laat dan ons dan gratis adviseren en de maten van uw ramen opnemen!

 

Wilt u alvast visualiseren hoe de shutters bij u thuis voor de ramen staan? Installeer dan de JASNO APP op uw IPhone, IPad2, IPod touch of Android toestel. kunt u alvast in 3 eenvoudige stappen visualiseren.

 Voor meer informatie en inspirerende foto’s kunt u ook kijken op onze webshop of op de website van JASNO  Shutters.